NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 8.3.2024

Boston Bruins kohtaa Toronto Maple Leafsin 8. maaliskuuta 2024 odotetussa NHL-ottelussa.

Boston Bruins

Bruins on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisella sijalla, saavuttaen 87 pistettä 64 ottelusta ja maalisuhteen ollessa 213-177. Joukkue on hieman ailahdellut viime aikoina, voittaen kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs pitää hallussaan konferenssin neljättä sijaa 80 pisteellä 62 ottelusta ja maalisuhteella 227-195. Maple Leafs on ollut hieman vahvempi viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Ottelussa odotetaan kovatasoista kamppailua, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaa. Bruinsilla on etu sijoituksensa puolesta, mutta Maple Leafs haluaa näyttää kykynsä ja nousta konferenssin kärkeen.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi Maple Leafs voittaa tämän ottelun?

Joukkueella on viime aikoina ollut hyvä vire, ja heidän maalintekonsa on ollut tehokasta. Maple Leafsin pelaajat ovat olleet hyvässä pelivireessä, mikä antaa heille mahdollisuuden voittaa tämän kohtaamisen. Heidän kollektiivinen pelaamisensa ja hyökkäyspelaamisensa voivat aiheuttaa vaikeuksia Bruinsin puolustukselle. Mikäli Maple Leafs jatkaa hyviä suorituksiaan, voivat he napata voiton tästä tärkeästä ottelusta.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 3.10

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

 

215 Lukukerrat