NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Ottawa Senators 20.3.2024

Kahden itäisen konferenssin joukkueen, Boston Bruinsin ja Ottawa Senatorsin, kohtaaminen lupaa jännittävää kiekkoviihdettä.

Boston Bruins

Kotijoukkue Bruins on vahvassa iskussa, halliten konferenssia 95 pisteellä 69 ottelusta. Heidän maalisuhteensa 231 tehtyä ja 190 päästettyä kertoo joukkueen tehokkuudesta sekä puolustuksen ja hyökkäyksen tasapainosta. Bruins on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta, mikä osoittaa heidän vahvan vireensä.

Ottawa Senators

Senators taistelee alhaisten sijoitusten alueella, sijoittuen konferenssissa 15. sijalle 60 pisteellä 66 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 211 tehtyä ja 233 päästettyä. Vaikka Senators onnistui voittamaan kolme viidestä viime ottelustaan, heidän tulee parantaa suoritustaan haastavan Bruinsin kohtaamisessa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Bruins voittaa?

Heidän vahva asemansa konferenssissa antaa heille itseluottamusta ja motivaatiota. Bruinsin tasapainoinen hyökkäys ja puolustus antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Joukkueen kokemus ja syvyys tarjoavat heille mahdollisuuden hallita peliä eri tilanteissa. Vaikka Senators voi tarjota vastusta, odotetaan Bruinsin olevan vahvempi ja voittavan ottelun kotiyleisönsä edessä. Heidän vahva joukkueensa ja hyvä vireensä antavat heille edun tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Boston Bruins 1.80

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

216 Lukukerrat