NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens 23.2.2024

Pittsburgh Penguins ja Montreal Canadiens kohtaavat kiehtovassa NHL-ottelussa 3. helmikuuta 2024.

Pittsburgh Penguins

Kotijoukkue Penguins sijoittuu tällä hetkellä itäisen konferenssin 12. sijalle, kerättyään 53 ottelusta 56 pistettä ja maalisuhteen ollessa 155-144. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä joukkue on voittanut vain yhden viidestä viimeisestä ottelustaan. Tämä asettaa heidät haastavaan asemaan tulevassa kohtaamisessa.

Montreal Canadiens

Montreal Canadiens puolestaan on konferenssin 14. sijalla, kerättyään 56 ottelusta 52 pistettä ja maalisuhde on 159-201. Heilläkään ei ole viime aikoina sujunut odotetusti, voittaen vain yhden viidestä viimeisestä ottelustaan. Molemmat joukkueet etsivät kipeästi voittoa parantaakseen sijoitustaan konferenssissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Penguins kairaa pisteet talteen

Penguinsin voiton 1.80 kerrointa voi harkita useista syistä. Vaikka joukkueella on ollut vaikeuksia viime aikoina, kotiedun merkitys urheilussa on merkittävä. Penguinsilla on mahdollisuus hyödyntää kotiyleisönsä tukea ja luoda painetta vastustajalle. Penguinsin aiempi kokemus menestyksestä ja vahva joukkue, jossa on kykyä kääntää tilanne edukseen, ovat ratkaisevia tekijöitä tässä ottelussa. Canadiensin puolustuspelin haavoittuvuudet tarjoavat Penguinsille mahdollisuuden tehokkaaseen hyökkäykseen.

Kertoimen 1.80 tarjoama potentiaalinen voitto houkuttelee ottamaan riskin Penguinsin puolesta tässä ottelussa, varsinkin kun otetaan huomioon joukkueen potentiaali ja kotiedun merkitys.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 1.80

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

245 Lukukerrat