NHL pitkävetovihje: Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins 14.12.2023

Montréal Canadiens ja Pittsburgh Penguins kohtaavat kiekkokaukalossa jännittävässä ottelussa 14.12.2023.

Montreal Canadiens

Canadiens löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin sijalta 13, kerättyään 28 ottelusta 27 pistettä. Joukkueen maalisuhde on kuitenkin haasteellinen, 76 tehtyä maalia ja 97 päästettyä maalia. Viime aikoina Canadiensin suoritukset ovat olleet vaihtelevia, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins sijoittuu saman konferenssin 12. sijalle 27 pelatun ottelun 27 pisteen myötä. Penguinsin maalisuhde on parempi, sillä joukkue on tehnyt 79 maalia ja päästänyt vastustajat maalintekoon 71 kertaa. Penguinsin viimeaikaiset tulokset ovat olleet vaisumpia, voittaen ainoastaan yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Penguinsilla on potentiaalia voittaa tämä ottelu

Heillä on vahvempi maalisuhde, mikä osoittaa joukkueen kyvyn sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Penguinsin pelaajisto on täynnä kokeneita ja taitavia pelaajia, kuten Sidney Crosby ja Evgeni Malkin, jotka voivat tehdä ratkaisevia suorituksia ottelun aikana. Penguinsin voitonavaimet ovat myös tiiviissä puolustuspelissä ja tehokkaassa maalivahtipelissä, mikä vaikeuttaa Canadiensin maalinteon mahdollisuuksia. Jos Penguins pystyy hyödyntämään Canadiensin heikkouksia puolustuspäässä, heillä on erinomainen mahdollisuus napata voitto tästä kohtaamisesta.

Odotamme tiivistä ja vauhdikasta ottelua, mutta Penguinsilla on mahdollisuudet voittoon vahvan pelaajistonsa ja paremman maalisuhteensa ansiosta.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

343 Lukukerrat