NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – Dallas Stars 9.1.2024

Tulevassa ensi yön ottelussa Minnesota Wild kohtaa Dallas Starsin läntisen konferenssin kiehtovassa kamppailussa.

Minnesota Wild

Kotijoukkue Wild on tällä hetkellä sijalla 13 läntisessä konferenssissa, keräten 38 ottelusta 38 pistettä ja maalisuhteeksi muodostunut 116:123. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä joukkue onnistui voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Dallas Stars

Vierailija Dallas Stars puolestaan on samassa konferenssissa sijalla 5, kerättyään 38 ottelusta 49 pistettä ja maalisuhteen ollessa 138:120. Joukkueen vire ei ole ollut täysin huono, vaikka se onkin voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Starsin tasainen suorittaminen ja vahva kokonaisuus ovat antaneet heille vankan aseman konferenssissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Dallas Stars nousee voittoon

Joukkueella on vahva maalisuhde, mikä on selvä merkki tehokkaasta hyökkäyksestä ja tiiviistä puolustuksesta. Starsin kokemus ja tasaisuus antavat heille etulyöntiaseman, kun he kohtaavat Wildin. Dallas Starsin voitto perustuu myös tehokkaaseen erikoistilannepelaamiseen ja maalivahtipeliin. Mikäli he pystyvät hyödyntämään mahdolliset ylivoimat ja pitämään oman maalinsa puhtaana, voitto voi kallistua heidän puolelleen. Tässä ottelussa on odotettavissa tiukka taistelu, mutta Dallas Starsilla on hyvät mahdollisuudet lähteä kaukalosta voittajana.

Pelivihje: Dallas Stars 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

265 Lukukerrat