NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Buffalo Sabres 12.11.2023

NHL-ottelu Pittsburgh Penguinsin ja Buffalo Sabresin välillä 12. marraskuuta 2023 lupaa jännittävää kiekkoa, kun itäisen konferenssin sijalla 14 oleva Penguins isännöi konferenssin yhdeksäntenä olevaa Sabresia. Penguinsin nykytilanne antaa odottaa tasaväkistä kamppailua, sillä joukkue on onnistunut voittamaan kolme peräkkäistä ottelua.

Pittsburgh Penguins

Penguinsin alkukausi on ollut vaihteleva, mutta viime aikoina joukkue on löytänyt voittamisen avaimet. Kahdestatoista pelaamastaan ottelusta Penguins on kerännyt 12 pistettä, ja maalisuhde 42:34 kertoo joukkueen vahvasta hyökkäyspelistä. Kolmen peräkkäisen voiton myötä joukkue on selvästi saanut otettaan pelistä, ja tämä itseluottamuksen nousu voi näkyä myös tulevassa kohtaamisessa.

Buffalo Sabres

Buffalo Sabres on asettunut konferenssissa parempaan asemaan, sijalle yhdeksän, 15 pisteellä 14 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 44:43, osoittaa, että Sabres pystyy tekemään maaleja, mutta puolustuspeli on edelleen haasteena. Sabres on voittanut kolme edellisestä viidestä ottelusta, mikä tekee joukkueesta potentiaalisen vastustajan Penguinsille.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Penguins voittaa tämän kotiottelunsa?

Kotietu voi olla ratkaiseva tekijä, kun joukkue on löytänyt voittavan vireensä. Penguinsin hyökkäys on ollut tehokasta, ja kotiyleisön tuki antaa lisäpotkua pelaajille. Joukkue on voittanut kolme peräkkäistä ottelua, mikä nostaa joukkueen itseluottamusta entisestään.

Kokonaisuudessaan odotettavissa on tasainen ottelu, mutta Penguinsin vahva kotipeli ja voittoputken jatkuminen voivat olla ratkaisevat tekijät, kun joukkue pyrkii kirimään itäisen konferenssin sijoituksissa.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

306 Lukukerrat