NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Minnesota Wild 19.12.2023

Pittsburgh Penguins ja Minnesota Wild kohtaavat tiukassa kamppailussa NHL:ssä 19. joulukuuta 2023.

Pittsburgh Penguins

Kotijoukkue Penguins tavoittelee nousua itäisen konferenssin taulukossa, kun he ovat tällä hetkellä sijalla 13. Joukkue on pelannut 29 ottelua, keräten 29 pistettä, ja sen maalisuhde on 83 tehtyä ja 81 päästettyä maalia. Viime aikoina Penguinsin vire on ollut vaihteleva, voittaen kaksi viidestä viime ottelusta.

Minnesota Wild

Vierailijat, Minnesota Wild, puolestaan pitävät hallussaan läntisen konferenssin 11. sijaa. He ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän kuin Penguins ja ovat keränneet yhden pisteen vähemmän, yhteensä 28. Wildin maalisuhde on 86 tehtyä ja 91 päästettyä maalia. Joukkue on ollut hieman paremmassa vireessä viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Penguinsilla on ottelussa hyvät mahdollisuudet voittoon

Heillä on vahva hyökkäys, joka on onnistunut tekemään maaleja säännöllisesti. Penguinsin kotiedun odotetaan tuovan lisäboostia joukkueen itseluottamukseen ja suoritukseen. Jos joukkue pystyy parantamaan puolustuspelaamistaan ja hyödyntämään erikoistilanteet, he voivat voittaa ottelun.

Penguinsin voiton takana voi olla myös pelaajien yksilösuoritukset, erityisesti joukkueen avainpelaajien panos. Tähtipelaajien kuten Sidney Crosbyn ja Evgeni Malkinin odotetaan nousevan esiin ja tuovan ratkaisevat hetket ottelussa. Yhteistyö ja hyvä kommunikaatio joukkueen sisällä ovat myös avainasemassa voiton saavuttamisessa. Odotettavissa on kiihkeä ottelu, mutta Penguinsin potentiaali ja vahvuudet antavat heille etulyöntiaseman voittoon, jos he pystyvät pelaamaan parhaalla tasollaan ja hyödyntämään vastustajansa heikkouksia.

Pelivihje: Pittburgh Penguins 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

345 Lukukerrat