NHL pitkävetovihje: Ottawa Senators – Minnesota Wild 18.11.2023

Ottawa Senators ja Minnesota Wild kohtaavat jännittävässä NHL Global Series -ottelussa 18. marraskuuta 2023.

Ottawa Senators

Senatorsilla on ollut vaihteleva kausi tähän mennessä, ja joukkue löytyy itäisen konferenssin 15. sijalta 14 pisteen turvin. He ovat pelanneet 14 ottelua ja saavuttaneet maalisuhteen 55-48. Viimeaikaiset tulokset ovat kuitenkin olleet lupaavia, kun Senators on voittanut kolme edellistä viidestä ottelustaan. Tämä antaa joukkueelle hyvän momentumin ennen kohtaamista Wildin kanssa.

Minnesota Wild

Minnesota Wildilla puolestaan on ollut vaikeampi jakso, joukkueen sijoittuen läntisen konferenssin 12. sijalle 12 pisteen kera 15 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 50-64, mikä osoittaa puolustuksen haasteet. Wild on kokenut kolme peräkkäistä tappiota, mikä lisää ottelun panosta heille. Wildin voiton avaimet voivat löytyä joukkueen taitavasta hyökkäyksestä ja tehokkaasta yhteispelistä. Heillä on potentiaalia rikkoa Senatorsin puolustus ja käyttää hyväkseen ottelun dynamiikkaa. Wildin on tärkeää parantaa puolustuspeliään ja pitää vastustajansa kurissa. Maalivahti on avainasemassa, ja Wildin on varmistettava, että maalivahti pystyy vahvaan suoritukseen maalilla.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Global Series tarjoaa Wildille paluun voittoihin

Ottelusta odotetaan tasaväkistä koitosta, mutta Wildilla on mahdollisuus kääntää kurssi voitoksi hyödyntämällä hyökkäyksensä tehokkuutta ja parantamalla puolustuspeliään. Tämä kohtaaminen lupaa jännittävää kiekkoa Global Series -tapahtumassa, ja Wildin voitto perustuu heidän pelaajiensa yhteistyöhön ja parempaan suoritukseen avainalueilla.

Pelivihje: Minnesota Wild 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

295 Lukukerrat