NHL pitkävetovihje: Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins 5.12.2023

Tulean yön NHL-ottelussa Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa itäisen konferenssin jännittävässä ottelussa. Tilastojen valossa näyttää siltä, että molemmilla joukkueilla on ollut kohtuullinen kausi tähän mennessä, mutta voittajan ratkominen ottelussa voi olla todella tiukkaa.

Philadelphia Flyers

Flyers pitää hallussaan konferenssin yhdeksättä sijaa, kerättyään 24 ottelusta 26 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 72 tehtyä ja 69 päästettyä maalia. Viimeisten viiden ottelun saldo ei ole ollut paras mahdollinen, voittaen vain kaksi näistä peleistä. Flyers tarvitsee voiton parantaakseen sijoitustaan ja pitääkseen kiinni pudotuspelipaikasta.

Pittsburgh Penguins

Penguins on hieman alempana, sijalla 11, mutta vain pisteen päässä Flyersista ja otteluita on yksi vähemmän alla. He ovat keränneet 24 pistettä 23 ottelusta, ja maalisuhde on 72 tehtyä ja 61 päästettyä maalia. Penguinsin tilanne on samanlainen kuin Flyersilla viimeisten viiden ottelun osalta, voittaen kaksi näistä kamppailuista.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Penguins voittaisi tämän ottelun?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen vahva puolustuspeli, mikä on näkynyt heidän hyvässä maalierossaan. Mikäli he kykenevät pitämään Flyersin hyökkäyspelin kurissa ja samalla onnistuvat luomaan omia maalintekomahdollisuuksiaan, voitto voi kallistua Penguinsin puolelle. Kokemus ja pelaajien yhteispeli voivat olla myös ratkaisevia tekijöitä ottelussa, ja Penguinsin rosterissa on pelaajia, jotka voivat nousta esiin juuri tällaisissa tilanteissa.

Nämä kaksi joukkuetta kohtaavat siis tasaisessa ottelussa. Odotettavissa on intensiivinen ja vauhdikas kamppailu, joka ratkeaa ehkä vasta viimeisillä minuuteilla.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

427 Lukukerrat