NHL pitkävetovihje: Chicago Blackhawks – Montreal Canadiens 23.12.2023

Chicago Blackhawks ja Montreal Canadiens kohtaavat jäällä jännittävässä kamppailussa 23. joulukuuta 2023.

Chicago Blackhawks

Kotijoukkue Blackhawksilla on ollut vaikea kausi tähän mennessä, sijoittuen läntisen konferenssin 15. sijalle 21 pisteen kera 31 ottelusta. Maalisuhde, 73 tehtyä ja 111 päästettyä maalia, kertoo joukkueen haasteista sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Viime aikoina voitot ovat olleet tiukassa, sillä joukkue onnistui voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Montreal Canadiens

Vierailija Canadiens puolestaan löytyy itäisen konferenssin 13. sijalta 33 pisteen turvin 32 ottelusta. Heidän maalisuhde, 90 tehtyä ja 110 päästettyä maalia, osoittaa hieman tasaisuutta, mutta joukkue kaipaa parempia tuloksia. Canadiens onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, ja heillä on nyt mahdollisuus parantaa sijoitustaan kohtaamalla Blackhawks.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Blackhawks sitten voittaisi tämän kohtaamisen?

Yksi avainasioista voisi olla joukkueen pelaajien yksilötaidot ja kokemus. Blackhawksin kokemus tiukoista peleistä ja yksilötaidot ratkaisevissa hetkissä voivat antaa heille etulyöntiaseman. Joukkueen valmennusjohto saattaa tehdä taktisia muutoksia parantaakseen hyökkäystä ja puolustusta. Vaikka Blackhawks onkin sijoittunut alemmas konferenssissaan, kotiyleisö antaa heille tarvittavan energia-annoksen voittoon. Fanit voidaan laskea kuudenneksi pelaajaksi, luoden vaikeuksia vastustajalle.

Blackhawksin voiton avaimet voivat löytyä pelaajien taidoista, kokemuksesta sekä kotiyleisön tuesta. Ottelu lupaa jännitystä ja taistelua jäällä, kun molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan asemiaan konferenssissaan.

Pelivihje: Chicago Blackhawks 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

266 Lukukerrat