NHL pitkävetovihje: San Jose Sharks – Washington Capitals 28.11.2023

Tulevana yönä San Jose Sharks ottaa mittaa Washington Capitalsista, kun joukkueet kohtaavat toisensa.

San Jose Sharks

Sharksin kausi on ollut haastava, ja he löytävät itsensä läntisen konferenssin 16. sijalta, kerättyään 21 ottelusta 10 pistettä. Joukkueen maalisuhde 34 tehtyä ja 89 päästettyä kuvastaa alkukauden vaikeuksia, mutta viimeaikaiset merkit parantumisesta antavat toivoa. Viimeisten viiden ottelun saldo on kaksi voittoa, mikä osoittaa, että Sharks alkaa löytää peliään vaikean alkukauden jälkeen. Joukkue on selvästi työskennellyt parantaakseen suoritustaan, ja tämä saattaa heijastua tulevassa ottelussa Capitalsia vastaan.

Washington Capitals

Washington Capitals puolestaan on itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kerättyään 17 ottelusta 22 pistettä. Maalisuhde 43 tehtyä ja 48 päästettyä kertoo siitä, että joukkue on ollut vahva hyökkäyssuuntaan, mutta sillä on ollut vaikeuksia pitää vastustajia kurissa omassa päässä. Capitalsin viimeisin ottelu Oilersia vastaan päättyi karvaaseen 5-0 tappioon, mikä saattaa antaa Sharksille lisämotivaatiota tavoitella voittoa. Sharksin on hyödynnettävä Capitalsin puolustuksen haavoittuvuuksia ja pyrittävä hyödyntämään vastustajan virheitä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Sharks voisi napata yllätysvoiton?

Joukkueen parantunut suorituskyky viime aikoina voi olla merkki siitä, että he ovat löytämässä voittavaa reseptiä. Capitalsin heikko suoritus Oilersia vastaan saattaa heijastua joukkueen itseluottamukseen. Jos Sharks pystyy hyödyntämään näitä tekijöitä ja pelaamaan kurinalaisesti, heillä voi olla mahdollisuus yllättää Capitals ja napata tärkeät pisteet tästä kohtaamisesta.

Pelivihje: San Jose Sharks 3.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

373 Lukukerrat