NHL pitkävetovihje: Taistelu pudotuspelipaikasta käy kuumana Pittsburghissa 12.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 220,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 220,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings

Pittsburgh Penguins ja Detroit Red Wings kohtaavat 12.4.2024 NHL-ottelussa, joka lupaa tiukkaa taistelua itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista. Penguins pitää hallussaan konferenssin 10. sijaa, keräten 84 pistettä 78 ottelussa, kun taas Red Wings sijoittuu yhden sijan ylemmäs samalla pistemäärällä ja ottelumäärällä. Molemmilla joukkueilla on vain vähän eroa pudotuspeliviivalle, mikä lisää ottelun panosta entisestään.

Penguins saapuu otteluun vahvassa vireessä, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueella on selkeästi momentumia puolellaan ja he ovat valmiita taistelemaan tärkeistä pisteistä. Red Wingsin viimeaikainen suorituskyky ei ole ollut yhtä vakuuttavaa, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Penguinsin voitto kertoimella 2.20 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen tähän jännittävään kohtaamiseen. Penguins on vahvassa vireessä ja heillä on selkeä etu pelivireessä ottelun alkaessa. Heillä on myös hieman enemmän kokemusta ja taitoa tiukoissa otteluissa, mikä antaa heille edun ratkaisevissa hetkissä. Kotietu on myös tekijä, joka vaikuttaa ottelun lopputulokseen.

Penguinsin voitto näyttää houkuttelevalta pelikohteelta, ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden hyötyä heidän vahvasta vireestään ja ottelun tärkeydestä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Pittsburgh Penguins voittoa kertoimella 2.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

166 Lukukerrat