NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – Columbus Blue Jackets 12.4.2024

Florida Panthers isännöi Columbus Blue Jacketsia 12.4.2024 NHL-ottelussa, jossa joukkueet kohtaavat täysin erilaisista lähtökohdista.

Florida Panthers

Kotijoukkue Panthers pitää hallussaan itäisen konferenssin neljättä sijaa, keräten 79 ottelusta vaikuttavat 104 pistettä. Heidän maalisuhteensa 256 tehtyä maalia ja 196 päästettyä maalia osoittaa vakuuttavaa suorituskykyä kauden aikana. Vaikka Panthersin vire on hieman ailahdellut viime peleissä, voittamalla kaksi viidestä edellisestä ottelusta, he ovat silti vahva joukkue ja haastavat vastustajansa kovalla intensiteetillä.

Columbus Blue Jackets

Blue Jacketsilla on ollut vaikea kausi. He löytyvät konferenssin viimeiseltä sijalta, keräten vain 64 pistettä samassa ottelumäärässä. Heidän maalisuhteensa 227 tehtyä maalia ja 287 päästettyä maalia kuvastaa heidän vaikeuksiaan sekä hyökkäys- että puolustuspäässä kenttää. Vaikka Blue Jackets onkin pelannut toisinaan hyviä otteluita, heillä on ollut haasteita pysyä tasaisesti kilpailukykyisinä ja löytää tarvittavaa johdonmukaisuutta menestyäkseen.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Panthers kerää tärkeitä pisteitä

Panthersilla on selkeä etu tässä ottelussa. Heillä on parempi sijoitus, vakuuttavampi maalisuhde ja laajempi kokemus menestyksestä kauden aikana. Kotiedun tuoma tuki ja mahdollisuus hyödyntää kotijään etua vahvistaa heidän asemiaan ottelussa. Vaikka Blue Jackets voi yllättää ja pelata tiukan ottelun, Panthersin vahvempi materiaali ja tavoite kohti pudotuspelejä antavat heille selkeän edun tässä kamppailussa.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, mutta Panthersilla on kaikki mahdollisuudet napata voitto ja jatkaa kohti pudotuspelejä vahvalla suorituksellaan ja kotiyleisön tuesta.

Pelivihje: Florida Panthers 1.50

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

336 Lukukerrat