NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Toronto Maple Leafs 13.12.2023

Tulevana iltana kiekkokaukalot hehkuu jännityksestä, kun itäisen konferenssin kärkijoukkue, NY Rangers, isännöi Toronto Maple Leafsia.

NY Rangers

Rangers on vankasti konferenssin kärjessä, keräten 26 ottelusta komeat 39 pistettä ja maalisuhteella 86:71. Viime aikoina joukkueen suoritukset ovat olleet vahvoja, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta.

Toronto Maple Leafs

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs ei ole kaukana perässä, istuen neljäntenä konferenssissa 25 ottelun jälkeen 33 pisteen turvin. Maalisuhde on tasainen 87:81, ja Maple Leafs on myös osoittanut vahvuutensa viime aikoina, voittaen kolme viidestä edellisestä koitoksestaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kiihkeän kamppailun jälkeen pisteet jäävät kotijoukkueelle

Vaikka molemmat joukkueet ovat tasaväkisiä paperilla, NY Rangersilla on useita vahvuuksia, jotka voivat kääntää ottelun heidän hyväkseen. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja sen maalisuhde heijastelee hyvin organisoitua pelaamista sekä tehokasta viimeistelyä. Joukkueen pelaajat ovat löytäneet yhteisen sävelen, mikä on näkynyt positiivisesti tuloksissa.

Puolustuksessa Rangers on myös ollut vahva. Joukkue on kyennyt pitämään vastustajansa kurissa, ja maalivahtipeli on ollut luotettavaa. Tämä antaa joukkueelle mahdollisuuden hallita peliä omilla ehdoillaan. Kotietu on myös tekijä, joka voi kääntää vaakakupin Rangersin eduksi. Madison Square Gardenin yleisön tuki on tunnetusti voimakasta, ja se voi toimia lisämotivaationa kotijoukkueelle.

NY Rangers on vahva kokonaisuus sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Joukkueen yhteispeli ja kotiedun tuoma etu antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon. Näillä tekijöillä uskon, että NY Rangers nousee voittajaksi kohtaamisessa Toronto Maple Leafsia vastaan 13.12.2023.

Pelivihje: NY Rangers 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

370 Lukukerrat