Liiga pitkävetovihje: KalPa – Kärpät 17.11.2023

Liigan kiekkotaivas hehkuu jännityksestä, kun KalPan ja Kärppien välillä räiskyy kiekkokaukalossa 17.11.2023. Otteluun voi hyödyntää jutun lopusta löytyvää tarjousta, jonka avulla on mahdollista voittaa jopa 288,00€ ilman riskiä! Kyseessä on vain urheiluviihde.com -sivuston lukijoille tarkoitettu eksklusiivinen tarjous.

KalPa

KalPa tavoittelee parempia sijoituksia sarjataulukossa, istuen tällä hetkellä sijalla yhdeksän. He ovat keränneet 30 pistettä 20 ottelusta, ja maalisuhde 51:54 kuvastaa tiukkoja taisteluita. KalPa on viime aikoina loistanut voittojen valossa, nappaamalla neljä voittoa viidestä viimeisestä koitoksestaan.

Kärpät

Vierasjoukkeen asemassa vastustajaksi saapuu Kärpät, sarjataulukon nelossijalla majaileva voimajoukkue. Kärpät on kerännyt 37 pistettä samassa ottelumäärässä, maalieron ollessa 57:42. Joukkue on ollut viime peleissään voittamaton neljästi viidestä viimeisestä. Kärpät on osoittanut vahvuutensa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin, mikä tekee heistä pelottavan vastustajan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kärppien voitolla 288,00€ ilman riskiä!

Miksi Kärpät nousee voittajaksi tästä taistosta? Joukkueen vankka pistesaldo ja tehokas maalintekovoima luovat pohjan menestykselle. Kärppien vire on ollut viime aikoina huipussaan, ja heidän kykynsä pitää peli hallinnassa sekä hyökätä vaarallisesti antavat heille etulyöntiaseman. KalPa saattaa taistella kynsin ja hampain, mutta Kärpät näyttää olevan vahvempi voittotaistossa. Hyödyntämällä BetNflixin eksklusiivisen tarjouksen, pelivihjeeseen tarttuneet voivat voittaa jopa 288,00€ ilman, että omat rahat ovat pelissä!

Pelivihje: Kärpät 2.40

Näin pelaat ilman riskiä:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi (120% bonus 120€ asti)
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Aseta vetokupongille Kärppien voitto (2.40)
  • Panosta tervetuliaisbonuksen bonusraha (120€)
  • Nauti voitoista 288,00€

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

405 Lukukerrat