NHL pitkävetovihje: Tampa Bay Lightning – NY Rangers 15.3.2024

Tampa Bay Lightning ja New York Rangers kohtaavat kiihkeässä ottelussa 15. maaliskuuta 2024. Ottelussa on panoksena tärkeitä pisteitä, kun molemmat joukkueet taistelevat sijoituksestaan itäisen konferenssin kärjessä.

Tampa Bay Lightning

Kotijoukkue Lightning löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin seitsemänneltä sijalta. He ovat keränneet 65 ottelusta 74 pistettä ja maalisuhde on 224:219. Lightning on ollut vaihtelevalla pelipäällä viime aikoina, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Heillä on kuitenkin vahva joukkue, jossa on huippupelaajia kuten Steven Stamkos ja Andrei Vasilevskiy, jotka voivat tehdä ottelusta vaikean vastustajan Rangersille.

NY Rangers

Vierasjoukkue Rangers pitää hallussaan itäisen konferenssin kolmatta sijaa. He ovat keränneet 65 ottelusta 90 pistettä ja maalisuhde on 214:173. Rangers on ollut erittäin vakuuttava viime aikoina, voittaen peräti kolme ottelua peräkkäin. Heidän hyökkäyspeliään on johtanut joukkueen tähtipelaajat kuten Artemi Panarin ja Igor Shesterkin vakuuttavalla pelillä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Rangersin voittoputki jatkuu

Rangersilla on hyvä mahdollisuus voittaa tämä ottelu, sillä he ovat olleet kovassa iskussa ja pelaavat itseluottamuksella. Heidän joukkueensa on osoittanut kykenevänsä voittamaan vaikeissakin otteluissa ja heidän voittoputkensa antaa heille lisäbuustia ennakko-odotuksiin. Rangersilla on motivoitunut joukkue, joka haluaa jatkaa hyviä otteitaan ja varmistaa vahvan aseman konferenssin kärjessä. Heidän pelaajiensa yhteispeli ja valmennuksen taktinen osaaminen voivat olla ratkaiseva tekijä ottelun lopputuloksen kannalta.

Odotettavissa on tasainen ja vauhdikas ottelu, mutta Rangersilla on kaikki edellytykset napata voitto Tampa Bay Lightningilta ja jatkaa vahvaa suorittamistaan kohti kauden loppua.

Pelivihje: NY Rangers 2.40

Nappaa Illan kohde 25€ ilmaisvedolla kiinni!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

194 Lukukerrat