Liiga pitkävetovihje: Kärpät – Ässät 23.11.2023

Liigan jännittävässä kohtaamisessa 23. marraskuuta 2023 Kärpät ja Ässät kohtaavat toisensa, ja molemmilla joukkueilla on paljon näytettävää.

Kärpät

Kärpät lähtee otteluun vahvana neljäntenä sarjataulukossa, kerättyään 22 ottelusta 37 pistettä ja maalisuhteen ollessa 60 tehtyä ja 49 päästettyä. Viime aikojen suoritukset eivät kuitenkaan ole täysin olleet odotusten mukaisia, sillä voittoja on kertynyt vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

Ässät

Ässät on napannut sarjataulukon kahdeksannen sijan 33 pisteellään ja maalisuhteella 54:49. Joukkueella on ollut omat vaikeutensa viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Haastetta riittää Ässien päästessä kohtaamaan Kärpät Raksilassa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet jäävät kotijoukkueelle

Kärpät voi viedä voiton tästä ottelusta kokonaisvaltaisen joukkueensa vahvuuden ansiosta. Hyvä maalisuhde kertoo tehokkaasta hyökkäyksestä ja vahvasta puolustuksesta. Kärppien pelaajat ovat monipuolisia ja kykenevät ratkaisuihin eri tilanteissa. Voiton takana voi olla myös pelaajien motivaatio parantaa viimeaikaisia suorituksiaan. Ässien on parannettava otteitaan ja hyödynnettävä mahdollisia heikkouksia Kärppien pelissä, jotta he voivat horjuttaa vastustajaansa. Kärpät kuitenkin näyttää vahvemmalta joukkueelta paperilla, ja kotiyleisön tuella odotetaan, että he nousevat voittajiksi tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Kärpät 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

403 Lukukerrat