NHL pitkävetovihje: NY Islanders – Toronto Maple Leafs 12.12.2023

Tuleva kohtaaminen New York Islandersin ja Toronto Maple Leafsin välillä tarjoaa jännittävän kuvan kahdesta itäisen konferenssin vahvasta joukkueesta. Ottelu pelataan 12. joulukuuta 2023, ja odotukset ovat korkealla molempien joukkueiden keskuudessa.

NY Islanders

NY Islanders pitää tällä hetkellä itäisen konferenssin kahdeksatta sijaa 26 ottelusta kerätyillä 31 pisteellä. Heillä on tasainen maalisuhde 79 tehtyä ja 84 päästettyä maalia. Islanders on osoittanut viime aikoina vahvaa suorittamista, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue on löytänyt tasapainon hyökkäyksen ja puolustuksen välillä, mikä on avain menestykseen.

Toronto Maple Leafs

Toisella puolella kaukaloa pelaava Toronto Maple Leafs pitää neljättä sijaa itäisessä konferenssissa, keräten 32 pistettä 24 ottelusta. Heillä on hieman tiukempi maalisuhde 84 tehtyä ja 77 päästettyä maalia. Maple Leafs on myös ollut kovassa vireessä voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen hyökkäys on vaarallinen, ja he pystyvät luomaan runsaasti maalintekotilanteita.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten NY Islanders voittaa tämän kohtaamisen?

Islanders on viime aikoina osoittanut vahvuutensa hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Joukkueen yhtenäisyys ja sitoutuminen voittamiseen ovat näkyneet tuloksissa. Islandersin kotietu antaa heille myös ylimääräisen kannustimen. Hyvin organisoitu puolustus ja tehokas hyökkäys yhdistettynä maalivahtiensa luotettavuuteen antavat heille mahdollisuuden hallita peliä.

Kokonaisuudessaan odotamme kiihkeää ja tasokasta ottelua, mutta NY Islanders on vahvassa asemassa voittaakseen kotikaukalossaan. Heidän yhteistyönsä ja viimeaikainen suorituskykynsä tekevät heistä ennakkosuosikin tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: NY Islanders 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

331 Lukukerrat