NHL pitkävetovihje: NJ Devils – NY Islanders 16.4.2024

New Jersey Devils ja New York Islanders kohtaavat jännittävässä ottelussa 16. huhtikuuta 2024.

NJ Devils

Devilsilla ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin, mutta he voivat silti vaikuttaa konferenssin muihin joukkueisiin tuloksellaan. Joukkue on ollut epävakaalla jalalla viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän maalisuhteensa on 263 tehtyä maalia ja 279 päästettyä maalia.

NY Islanders

New York Islanders taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta itäisessä konferenssissa. He ovat tällä hetkellä seitsemäntenä sijalla ja ovat voittaneet neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Islandersin vahvuus on ollut tasainen suorituskyky kentällä ja kyky voittaa tiukkoja pelejä. Heidän maalisuhteensa on 237 tehtyä maalia ja 258 päästettyä maalia.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Islanders kerää tärkeät pisteet

Islandersin voiton avain on heidän vahva puolustuspeli ja kyky hyödyntää vastustajien virheitä. Devilsin epävakaan suorituskyvyn ja haavoittuvan puolustuksen hyödyntäminen antaa Islandersille etua ottelussa. Islandersin hyvä vire ja taistelu pudotuspelipaikasta antavat heille lisämotivaatiota voittaa tämä ottelu.

Islandersilla on enemmän panosta tässä ottelussa, kun he kamppailevat pudotuspelipaikasta, kun taas Devilsilla ei ole enää suuria tavoitteita kauden loppuun. Islandersin vahva puolustus ja motivaatio antavat heille edun tässä kohtaamisessa, ja siksi he ovat todennäköisiä voittajia tässä ottelussa.

Pelivihje: NY Islanders 2.60

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

192 Lukukerrat