NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Minnesota Wild 10.11.2023

Jääkiekkofanit, valmistautukaa huippuotteluun, kun New York Rangers ja Minnesota Wild kohtaavat toisensa 10. marraskuuta 2023!

NY Rangers

Rangers hallitsee itäisen konferenssin toista sijaa vakuuttavalla suorituksellaan, keräten 12 ottelusta upeat 19 pistettä ja maalisuhteen ollessa 39 tehtyä ja 27 päästettyä. Viimeaikaiset voitot (4 voittoa) viidestä viimeisestä ottelusta ovat nostaneet joukkueen itseluottamusta entisestään.

Minnesota Wild

Minnesota Wild on läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, keräten 12 ottelusta 12 pistettä ja maalisuhteen ollessa hieman epätasaisempi 44 tehtyä ja 49 päästettyä. Viimeisten viiden ottelun saldo on kahden voiton ja kolmen tappion tasapainossa, mutta Wild haluaisi kääntää suunnan voitokkaaksi tässä kohtaamisessa.

Rangersin ja Wildin välillä on odotettavissa kova taistelu, kun molemmat joukkueet pyrkivät vahvistamaan asemiaan sarjataulukoissa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi uskomme että NY Rangers lähtee voittajana?

Rangersin vahva puolustuspeli ja maalivahtipeli antavat joukkueelle vankan pohjan. Maalisuhde 39:27 kertoo siitä, että joukkue on sekä tehokas hyökkäyksessä että luotettava omassa päässään. Maalivahti on ollut loistava, torjuen vaikeimmatkin tilanteet.

Rangersin hyökkäys on monipuolinen ja tehokas. Joukkue onnistuu maalinteossa eri pelaajien voimin, mikä tekee vastustajien puolustuksen tehtävät haastavaksi. Viimeaikaisten voittojen sarja kertoo pelaajien itseluottamuksen olevan korkealla, ja he pyrkivät jatkamaan voittokulkuaan.

Rangersin tasapainoinen kokonaisuus ja vahva peliesitys viime aikoina antavat heille edun tässä ottelussa. He hallitsevat peliä sekä hyökkäyksellä että puolustuksella, ja tämä yhdistelmä tulee olemaan ratkaiseva tekijä, kun he kohtaavat Minnesota Wildin. Rangers voittaa ottelun lopulta vakuuttavasti näiden tekijöiden myötä!

Pelivihje: NY Rangers 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

302 Lukukerrat