NHL pitkävetovihje: Olisiko nyt aika Edmontonissa menestyä pudotuspeleissä? 23.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Edmonton Oilers – LA Kings

Ottelusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Edmonton Oilers ja LA Kings ottavat mittaa toisistaan jännittävässä kamppailussa. Oilers sijoittui runkosarjassa viidenneksi, kun taas Kings oli seitsemäs. Erityisesti Oilersilla oli haasteita runkosarjan lopussa, mutta joukkue on päässyt latautumaan tähän ottelusarjaan erinomaisesti.

Oilers voitti runkosarjassa joukkueiden väliset kaksi viimeisintä kohtaamista tänä vuonna, mikä antaa heille lisävarmuutta otteluun. Heidän joukkueensa yksilötaidot, erityisesti Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla, ovat vaikuttavat.Kingsin on osoitettava kykynsä vastata Oilersin vahvaan hyökkäykseen ja puolustukseen, jos he haluavat menestyä tässä ottelusarjassa. Heidän on löydettävä tapa pysäyttää Oilersin tähtipelaajat ja hyödynnettävä omat vahvuutensa.

Oilersin voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan peli-idean tämän ottelun vedonlyöjille. Heidän vahva esityksensä joukkueiden välisissä kohtaamisissa ja yksilötaitonsa tekevät heistä varteenotettavan ehdokkaan voittamaan ensimmäisen kohtaamisen.

Tämä ottelu lupaa jännitystä ja intensiivistä jääkiekkoa, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat toisensa pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa. Oilersin voitto näyttää houkuttelevalta peli-idealta tässä avausottelussa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Edmonton Oilers voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

325 Lukukerrat