NHL pitkävetovihje: Oilers laittaa hyökkäysvoiman tositoimiin kolmannessa ottelussa 27.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

LA Kings – Edmonton Oilers

NHL:ssä odotetaan jännittävää ottelua, kun Los Angeles Kings ja Edmonton Oilers kohtaavat kolmannessa ottelussaan ottelusarjassa. Oilers voitti ensimmäisen ottelun vakuuttavasti 7-4, mutta Kings vastasi voittamalla toisen ottelun niukasti 5-4 jatkoajalla.

Oilersin hyökkäysvoima, erityisesti Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla, on ollut kauden aikana vaikuttavaa. Heidän kykynsä luoda maalipaikkoja ja tehdä maaleja ovat olleet ratkaisevia tekijöitä Oilersin menestyksessä runkosarjassa ja nyt pelaajilta kaivataan samaa pudotuspeleissä. Supertähti -statuksen pelaajilta odotetaan entistäkin parempaa suoritusta kolmannessa kohtaamisessa.

Oilersin voitto kertoimella 2.30 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Heidän vahva hyökkäysvoimansa ja tähtipelaajiensa kyvyt tekevät heistä varteenotettavan voittajakandidaatin tässä ottelussa. Kings tulee varmasti haastamaan, mutta Oilersilla on potentiaali ottaa voitto ja ottaa johto ottelusarjassa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Edmonton Oilers voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

169 Lukukerrat