NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – NY Islanders 22.3.2024

Detroit Red Wings kohtaa 22. maaliskuuta 2024 New York Islandersin jännittävässä ottelussa.

Detroit Red Wings

Red Wings on tällä hetkellä itäisen konferenssin kahdeksannella sijalla, kerättyään 69 ottelusta komeat 76 pistettä. Maalisuhde, 236 tehtyä ja 232 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tasaisuudesta kentällä. Viime aikoina heidän suorituksensa ovat kuitenkin olleet vaihtelevia, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

NY Islanders

New York Islanders on konferenssissa sijalla kymmenen, kerättyään 68 ottelusta 73 pistettä. Joukkue on kuitenkin viime peleissä kokenut tappioita, häviten peräti viisi ottelua peräkkäin. Heidän maalisuhteensa, 203 tehtyä ja 226 päästettyä maalia, osoittaa heidän kamppailevan maalinteon kanssa samalla kun heidän puolustuksensa vuotaa.

Kotijoukkue kerää tärkeät pisteet

Red Wingsillä on vahva mahdollisuus voittoon tässä ottelussa. Heidän parempi pistemäärä ja tasaisempi suorituskyky antavat heille etulyöntiaseman. Heidän vastustajansa ovat kärsineet useista peräkkäisistä tappioista, mikä vaikuttaa heidän itseluottamukseensa ja pelin virtaukseen. Red Wingsin voitto perustuu heidän kykyynsä hyödyntää Islandersin haavoittuvaisuuksia sekä heidän pelaajiensa sitoutumiseen ja taisteluun kentällä.

Pelivihje: Detroit Red Wings 2.40

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

213 Lukukerrat