NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets 20.3.2024

Itäisen konferenssin keskikastin ja alakastin joukkueet, Detroit Red Wings ja Columbus Blue Jackets, kohtaavat jännittävässä ottelussa, jossa molemmat joukkueet taistelevat pisteistä.

Detroit Red Wings

Kotijoukkue Red Wings on sijoittunut konferenssissa yhdeksänneksi 74 pisteellä 68 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 232 tehtyä ja 229 päästettyä. Vaikka he ovatkin voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelusta, heidän kokemuksensa ja kykynsä nousta haasteiden yläpuolelle voivat tarjota heille edun tässä ottelussa.

Columbus Blue Jackets

Blue Jackets sijoittuu konferenssissa 16. sijalle 57 pisteellä 68 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 199 tehtyä ja 246 päästettyä. Vaikka he ovatkin taistelleet, heidän tuloksensa viime aikoina eivät ole olleet vakuuttavia.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Red Wings voittaa?

Heidän kotietunsa ja kotiyleisönsä tuki voivat olla ratkaiseva tekijä ottelussa. Vaikka heidän viime otteluidensa tulokset eivät ole olleet parhaita mahdollisia, heidän joukkueensa potentiaali ja taito voittaa otteluja on osoitettu aiemmin kauden aikana. Red Wingsin pelaajien kokemus ja johtajuus voivat nostaa joukkueen esiin ratkaisevissa tilanteissa. Vaikka Blue Jackets voi tarjota vastusta, odotetaan Red Wingsin olevan vahvempi ja voittavan ottelun kotikaukalossaan. Heidän kokemuksensa, taitonsa ja kotiyleisönsä tuki antavat heille edun tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Detroit Red Wings 2.00

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

252 Lukukerrat