NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Detroit Red Wings 8.11.2023

New York Rangers ja Detroit Red Wings kohtaavat toisensa jännittävässä ottelussa Madison Square Gardenilla 8. marraskuuta 2023. Ottelussa kaksi itäisen konferenssin kärkijoukkuetta mittaa voimiaan, ja molemmilla on vahva halu jatkaa menestyksekästä alkukauttaan.

NY Rangers

New York Rangers on vakuuttanut alkukaudella olemalla itäisen konferenssin toisella sijalla, kerättyään 11 ottelusta 17 pistettä. Joukkue on ollut tehokas hyökkäyksessä, tehden 34 maalia ja puolustuksessa, päästäen vain 24 maalia. Rangers on voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, ja heidän itseluottamuksensa on huipussaan.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings ei myöskään ole jäänyt jälkeen, sillä he ovat neljäntenä samassa konferenssissa 15 pisteellään. Joukkue on tehnyt alkukaudella 45 maalia, mutta heidän puolustuksensa on päästänyt hieman enemmän maaleja, yhteensä 37. Red Wings on voittanut kaksi viimeisestä viidestä ottelustaan ja pyrkii parantamaan suoritustaan Rangersia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi New York Rangers voittaa tämän ottelun?

Rangersilla on etu kotikentällään Madison Square Gardenilla, ja heidän vahva joukkuepelaamisensa on ollut avain heidän menestykseensä tällä kaudella. Heidän puolustuksensa on ollut kurinalainen, ja heidän hyökkäyksensä on ollut monipuolinen ja tehokas. Rangers on voittanut neljä edellisestä viidestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän hyvää virettään.

New York Rangers vaikuttaa vahvemmalta joukkueelta tähän otteluun lähdettäessä. Heidän vahva puolustuspeli ja tehokas hyökkäys antavat heille etulyöntiaseman, ja kotiyleisön tuki voi olla lisämotivaationa. Voitto tästä ottelusta vahvistaa Rangersin asemaa itäisen konferenssin kärkipäässä ja näyttää, että he ovat valmiita haastamaan kärkijoukkueet myös tulevaisuudessa.

Pelivihje: NY Rangers 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

308 Lukukerrat