NHL pitkävetovihje: NJ Devils – Pittsburgh Penguins 20.3.2024

Itäisen konferenssin kaksi kilpailukykyistä joukkuetta, New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins, kohtaavat taistelussa tärkeistä pisteistä.

NJ Devils

Kotijoukkue Devils löytyy konferenssin 13. sijalta 68 pisteellä 68 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 220 tehtyä ja 236 päästettyä. Vaikka he ovatkin voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, heidän potentiaalinsa ja halunsa kääntää kurssi voivat tarjota heille mahdollisuuden voittoon.

Pittsburgh Penguins

Penguins sijoittuu konferenssissa hieman Devilsin edelle, 12. sijalle, 69 pisteellä 67 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 197 tehtyä ja 199 päästettyä. Penguins onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan ja heillä on taustallaan vahva joukkuehistoria menestyksestä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Penguins voittaa?

Heidän parempi maaliero osoittaa heidän kykynsä hallita pelejä ja pitää vastustajansa kurissa. Penguinsin kokemus ja syvyys joukkueessa voivat olla ratkaisevia tekijöitä tässä ottelussa. Heidän voitokkaampi taustansa viime aikoina voi antaa heille tarvittavaa itseluottamusta ja momenttumia voittaa ottelu. Vaikka Devilsilla on kotietu ja halu kääntää kurssi voitokkaaksi, odotetaan Penguinsin olevan vahvempi ja voittavan ottelun. Heidän parempi maaliero, kokemuksensa ja voitokas tausta viime aikoina antavat heille edun tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 2.70

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

197 Lukukerrat