NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Montreal Canadiens 16.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Detroit Red Wings – Montreal Canadiens

Detroit Red Wings ja Montreal Canadiens kohtaavat kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan 16. huhtikuuta 2024. Ottelu on merkityksetön Montreal Canadiensille, jonka mahdollisuudet pudotuspeleihin kariutuivat jo aikaisemmin. Tämä varmasti näkyy joukkueen motivaatiossa ja suorituskyvyssä ottelussa. Sen sijaan Detroit Red Wingsillä on paljon pelissä. He jakavat tasapisteet kahden muun joukkueen kanssa, ja voitto tästä ottelusta mahdollistaisi lähemmäs heidän paikkansa pudotuspeleissä.

Red Wings on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, ja he ovat taistelleet tiensä pudotuspeliviivan yläpuolelle. Joukkueen nuori ydin on alkanut löytää yhteisen sävelen, ja kokeneemmat pelaajat ovat ottaneet johtajuuden roolin. Heidän hyökkäyksensä on ollut tehokas, ja puolustus onnistunut pitämään vastustajat kurissa.

Red Wingsin voiton kerroin 1.80 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Heidän hyvä vireensä ja motivaationsa varmistaa pudotuspelipaikka antavat heille selkeän edun ottelussa. Montreal Canadiensin epätasainen suorituskyky ja vähäinen motivaatio voivat helpottaa Red Wingsin voittoa. Ottelussa on myös potentiaalia maalirikkauteen, mikä lisää Red Wingsin voiton todennäköisyyttä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Detroit Red Wings voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

173 Lukukerrat