NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Chicago Blackhawks 18.1.2024

Buffalo Sabres kohtaa Chicago Blackhawksin 18. tammikuuta 2024, ja molemmat joukkueet ovat taistelemassa sijoituksistaan konferensseissaan. Kotijoukkue Sabres löytyy itäisen konferenssin 14. sijalta, kun taas vieraat Blackhawks ovat läntisen konferenssin 15. sijalla.

Buffalo Sabres

Sabresin kausi on ollut vaihteleva, ja joukkue on kerännyt 44 ottelusta 42 pistettä. Maalisuhde 130-43 kertoo joukkueen tehokkuudesta hyökkäys- ja puolustuspäässä. Viime aikoina Sabres on osoittanut nousujohteista suoritusta voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä antaa heille hyvän pohjan lähestyä Blackhawks-ottelua itseluottamuksen kera.

Chicago Blackhawks

Blackhawksilla on ollut haasteita tällä kaudella, ja he ovat keränneet 44 ottelusta 28 pistettä. Maalisuhde 99-159 kertoo puolustuksen haasteista, ja joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Heidän on parannettava suoritustaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, jos he aikovat voittaa Sabresin.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Sabres voittaa tämän ottelun?

Heidän vahva maalisuhteensa kertoo hyvästä tasapainosta hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Joukkueen viimeaikainen voitokas jakso antaa heille positiivisen vireen otteluun. Sabresin pelaajat ovat osoittaneet tehokkuutta ja yhteistyötä kentällä, mikä on avain voittoon. Odotamme tiivistä kamppailua, mutta Sabresilla on etu kotikentällään ja paremmalla vireellään, mikä voi kääntää ottelun heidän eduksensa.

Pelivihje: Buffalo Sabres 1.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

358 Lukukerrat