Liiga ennakkosuosikin voitolla 210,00€ ilman riskiä: HPK – Kärpät 1.11.2023

Tänään keskiviikkona Liiga-kaukaloissa kohtaavat HPK ja Kärpät, kun kumpikin joukkue pyrkii saavuttamaan arvokkaita sarjapisteitä. Ottelu on odotettu, sillä joukkueiden välillä on selkeä ero sarjataulukossa. HPK löytyy tällä hetkellä 14. sijalta, kun taas Kärpät on sijalla kuusi.

Ottelu tarjoaa mahdollisuuden voittaa 210,00€ riskittömästi

BetNflix rajoitettu tarjous, joka on saatavilla vain urheiluviihde.com -sivuston lukijoille mahdollistaa suuren voiton illan ottelusta! Pelaamalla Kärppien voittoa kertoimella 1.75 on mahdollista voittaa 210,00€ käyttämättä omaa rahaa panostukseen. BetNflix tarjoaa uusille pelaajille 120% talletusbonuksen jopa 120€ asti ja käyttämällä tämän pelaajat voivat panostaa otteluun ylimääräisellä bonusrahalla. Lisätietoja tarjouksen käyttämisestä löytyy artikkelin lopusta ja alapuolella olevasta linkistä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

HPK:n pelissä paljon ongelmia

HPK on kohdannut alkukaudella vaikeuksia ja sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukon alakastiin. 18 pelatusta ottelusta joukkue on onnistunut keräämään vain 19 pistettä, joka kuvastaa heidän haasteitaan tuloksen tekemisessä. Maalisuhde on myös negatiivinen, 36 tehtyä maalia ja 56 päästettyä maalia. HPK:n ongelmat ovatjohtuneet puutteellisesta maalintekovoimasta sekä puolustuksen haavoittuvuudesta.

Kärpät parantaa tasaisesti

Kärpät on aloittanut kauden vahvasti. Joukkue on kerännyt 28 pistettä 16 ottelusta, ja heidän maalisuhde on tasapainoinen 46 tehtyä maalia ja 38 päästettyä maalia. Kärpät on myös voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, mikä osoittaa joukkueen hyvää virettä. Tällä hetkellä Kärpät on kahden ottelun voittoputkessa, ja joukkueessa on selkeästi itseluottamusta ja pelillistä laatua.

Miksi Kärpät voittaa tämän ottelun?

Kärpät on vahvempi joukkue paperilla, ja heillä on syvempi pelaajamateriaali. Joukkueessa on myös useita kokeneita pelaajia, jotka pystyvät ottamaan vastuuta ja tuomaan johtajuutta kriittisissä tilanteissa. Kärppien vire on parempi, ja he ovat voittaneet useamman ottelun viime aikoina, mikä lisää heidän itseluottamustaan. Kärppien maalivahtiosasto on vahvempi, ja maalivahdin suoritus voi olla ratkaisevassa roolissa ottelussa.

Kärpät on siis vahvempi joukkue ja heidän vireensä on parempi. Tämä johtaa siihen, että Kärpät voittaa ottelun ja kerää lisää pisteitä sarjataulukon yläpäässä pysyäkseen.

Miten voitan 210,00€ riskittömästi?

  • Avaa BetNflix pelitili TÄSTÄ ja lunasta 120% talletusbonus 120€ asti.
  • Panosta ylimääräisellä bonusrahalla Kärppien voittoa (1.75)
  • Mikäli Kärpät voittaa – saat yhteensä 210,00€
  • Voiton lisäksi pelitilillä on tallettamasi summa edelleen
  • BetNflix tarjoaa myös joka perjantai ilmaisvedon!
501 Lukukerrat