NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – Montreal Canadiens 1.3.2024

Jännittävä kohtaaminen odottaa NHL-faneja, kun itäisen konferenssin toisella sijalla oleva Florida Panthers isännöi Montreal Canadiensia 1.3.2024.

Florida Panthers

Panthersin vahva asema sarjataulukossa, 82 pistettä 59 ottelusta ja maalisuhde 194:142, kertovat joukkueen vakuuttavasta suorituksesta tällä kaudella. Viimeaikainen menestys on ollut huomattavaa, sillä Panthers on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Montreal Canadiens

Canadiensilla on ollut vaikeampaa, sillä he löytyvät konferenssin 14. sijalta 54 pisteellä 59 ottelusta, ja maalisuhde on 167:211. Joukkueen voittotilasto ei myöskään ole loistava, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Canadiensin on kuitenkin mahdollista haastaa vahvempi vastustaja ja yllättää kotijoukkue.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue kerää pisteet

Panthersin voittomahdollisuuksiin vaikuttaa useampi tekijä. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat pystyneet luomaan runsaasti maalintekotilanteita. Puolustus on myös ollut vahvaa, ja maalivahtipeli on tuonut joukkueelle tärkeitä voittoja. Panthersin pelaajien välillä vallitsee hyvä kemia, mikä näkyy heidän yhteispelissään kentällä.

Panthersin voiton takana on myös kotiedun hyödyntäminen. Joukkue tuntee kotiareenansa ja sen erityispiirteet, mikä antaa heille pienen etulyöntiaseman. Kannattajien tuki voi myös olla merkittävä voimavara luomassa positiivista ilmapiiriä joukkueelle. Panthersin vahva kokoonpano, hyvä pelivire ja kotiedun hyödyntäminen antavat heille hyvät mahdollisuudet voittaa tämä kohtaaminen Montreal Canadiensia vastaan.

Pelivihje: Florida Panthers 1.50

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

311 Lukukerrat