NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Montreal Canadiens 24.10.2023

Buffalo Sabres ja Montreal Canadiens kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa 24. lokakuuta 2023. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden hieman alavireisesti, ja tämä kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden toiselle nostaa itsensä konferenssissa ylemmäs. Sabres löytyy itäisen konferenssin 15. sijalta, kun taas Canadiens pitää sijaa 12. Sabres on kerryttänyt 5 ottelusta 4 pistettä ja Canadiens 4 ottelusta 5 pistettä. Joukkueiden maalisuhteet ovat lähes tasoissa (Sabres 12:15, Canadiens 13:15).

Buffalo Sabresilla on paperilla vahvempi joukkue

Sabresin monipuolinen pelaajaryhmänsä ja kokenut valmennustiimi antavat heille selkeän edun tässä ottelussa. Sabresin vahvuutena on hyvä hyökkäys, joka pystyy tuottamaan runsaasti maaleja. Heidän tähtipelaajansa, kuten Rasmus Dahlin ja nuori lupaus Dylan Cozens, voivat ratkaista otteluita. Puolustuksesta löytyy kokemusta ja sen turvin joukkue luo luotettavan takalinjan, joka pystyy torjumaan vastustajan hyökkäyksiä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Canadiensilla on heikkouksia

Montreal Canadiensilla on ollut vaikeuksia, ja he ovat taistelleet maalinteon kanssa. Sabresin maalivahti, Eric Comrie hyötyy tästä ja pystyy estämään Canadiensia pääsemästä taululle. Canadiensin heikkoudet voivat tulla esiin myös erikoistilanteissa, ja Sabres voi käyttää näitä tilanteita hyväkseen. Canadiens voi olla vaarallinen joukkue, mutta Sabresilla on mahdollisuus ottaa hallinta pelistä heti ensimmäisessä erässä ja hyödyntää vahvuuksiaan. Monipuolinen hyökkäys ja luotettava puolustus antavat Buffalolle hyvät mahdollisuudet voittoon tässä ottelussa.

Buffalo Sabres saapuu otteluun paperilla vahvempana ja monipuolisempana joukkueena, ja heillä on eväät voittaa tämä ottelu Montreal Canadiensia vastaan. Ottelusta voi kuitenkin odottaa tiukkaa kamppailua, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä konferenssin sijoituksensa parantamiseksi.

Pelivihje: Buffalo Sabres 1.90

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

369 Lukukerrat