NHL pitkävetovihje: Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes 17.4.2024

Columbus Blue Jackets kohtaa Carolina Hurricanesin kotikentällään Nationwide Arenalla 17. huhtikuuta 2024. Ottelun asetelma on mielenkiintoinen, kun itäisen konferenssin viimeinen ja toiseksi sijoittunut joukkue kohtaavat.

Columbus Blue Jackets

Blue Jackets saapuu otteluun vaikeasta tilanteesta, sillä joukkue on sarjataulukon hännillä kerättyään vain 64 pistettä 81 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 231 tehtyä ja 297 päästettyä maalia, kuvastaa joukkueen haasteita sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Blue Jackets on hävinnyt neljä edellistä otteluaan peräkkäin, mikä heijastaa joukkueen nykyistä virettä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Carolina Hurricanes

Hurricanes saapuu otteluun vakuuttavassa kunnossa. He ovat konferenssin toisella sijalla 111 pisteellä 81 ottelusta. Hurricanesin maalisuhde, 276 tehtyä ja 210 päästettyä maalia, osoittaa joukkueen vahvan hyökkäys- ja puolustuspelin tasapainon. Hurricanes on voittanut peräti viisi edellistä otteluaan peräkkäin, mikä antaa heille selkeän momentumin ennen kohtaamista Blue Jacketsia vastaan.

Hurricanes on ottelun ehdoton suosikki. Heidän vahva kautensa, hyökkäyksen ja puolustuksen tehokkuus sekä viiden ottelun voittoputki antavat heille selkeän edun ottelussa. Hurricanesin pelaajien kokemus ja taito sekä valmennuksen päätökset voivat tehdä eron ottelun lopputulokseen. Odotettavissa on tiukka ottelu, mutta Hurricanesin vahva vire ja Blue Jacketsin haasteet antavat Hurricanesille selkeän edun ottelun kulussa.

Pelivihje: Carolina Hurricanes 1.70

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

173 Lukukerrat