NHL pitkävetovihje: Columbus Blue Jackets – NY Islanders 5.4.2024

Huomenna Nationwide Arenalla Columbus Blue Jackets ja New York Islanders kohtaavat toisensa NHL ottelussa, joka herättää odotuksia molemmissa joukkueissa.

Columbus Blue Jackets

Kotijoukkue Blue Jackets löytyy itäisen konferenssin 16. sijalta, keräten 62 pistettä 75 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 217 tehtyä maalia ja 273 päästettyä maalia, kertovat haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Blue Jackets onnistui voittamaan kaksi viidestä viime ottelustaan ja pyrkii parantamaan suoritustaan kotiyleisönsä edessä.

NY Islanders

New York Islanders sijoittuu saman konferenssin 10. sijalle, keräten 81 pistettä 75 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 222 tehtyä maalia ja 249 päästettyä maalia, kertovat tasaisesta suorittamisesta, vaikka haasteita onkin puolustuksessa. Islanders onnistui voittamaan kolme viidestä viime ottelustaan ja tulee otteluun valmiina taistelemaan voitosta.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Islandersin voitto

Islandersilla on hyvät mahdollisuudet voittoon huomisessa ottelussa. Heidän vahvempi suorituskykynsä ja kokemus voittamisesta voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Heidän tehokas hyökkäyspelaamisensa voi aiheuttaa ongelmia Blue Jacketsin puolustukselle. Islandersin tähtipelaajat ovat olleet tehokkaita maalinteossa ja voivat ratkaista ottelun. Odotettavissa on tasainen kamppailu, mutta Islandersin vahvuus hyökkäyspäässä ja kokemus voittamisesta antavat heille tarvittavan edun voittoon. Heidän halunsa parantaa sijoitustaan konferenssissa motivoi heitä taistelemaan loppuun asti.

Pelivihje: NY Islanders 1.90

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

112 Lukukerrat