NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Carolina Hurricanes 27.3.2024

Tulevana yönä Penguins isännöi Hurricanesia Pittsburghissa.

Pittsburgh Penguins

Kotijoukkue Penguins on kamppaillut viime aikoina vaikeuksien keskellä, sijoittuen itäisen konferenssin 13. sijalle. He ovat kuitenkin päässeet kasaamaan 70 ottelusta 70 pistettä, vaikkakin maalisuhde 205-213 ei ole suosiollinen. Viidestä edellisestä ottelusta Penguins on onnistunut voittamaan vain yhden, mikä kuvastaa joukkueen nykyistä haastetta.

Carolina Hurricanes

Hurricanes saapuu otteluun vahvalla draivilla, sijoittuen konferenssin kolmanneksi ja keräten 72 ottelusta 97 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 247-195, kertoo sekä vakuuttavasta hyökkäyspelista että tiiviistä puolustuksesta. Hurricanes onkin voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän hyvää virettään tulevaa ottelua varten.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Hurricanes voittaa?

Heidän vankka pistemääränsä ja maalisuhteensa antavat heille selkeän edun. Hurricanesin vahva hyökkäys ja tiivis puolustus luovat haasteita Penguinsin puolustukselle ja maalivahdille. Hurricanesin pelaajat ovat myös osoittaneet kykynsä tiukoissa peleissä ja heidän itseluottamuksensa on korkealla, kun taas Penguinsilla saattaa olla hieman epävarmuutta. Hurricanesin momentum ja voittoputki antavat heille mentaalisen edun, mikä voi olla ratkaiseva tekijä ottelun lopputuloksen kannalta.

Ottelusta odotetaan kiihkeää taistelua, mutta Hurricanes lähtee otteluun vahvempana ja paremmin valmistautuneena joukkueena. Heidän tasapainoinen pelinsä sekä vahva mentaalinen asenne voivat ratkaista ottelun heidän hyväkseen.

Pelivihje: Carolina Hurricanes 1.95

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

183 Lukukerrat