NHL pitkävetovihje: Carolina Hurricanes – NY Islanders 1.5.2024

Keskiviikkona 1. toukokuuta 2024 kohtaavat Carolina Hurricanes ja NY Islanders ottelusarjan viidennessä kamppailussa. Hurricanes lähtee otteluun vahvassa johdossa 3-1, mutta Islandersilla on vielä mahdollisuus kääntää sarjan kulku.

Otteluhistoria

Hurricanes otti sarjan ensimmäisen voiton tuloksella 3-1, jatkaen vahvaa alkuaan voittaen myös toisen kamppailun lukemin 5-3. Islanders yritti vastata kolmannessa ottelussa, mutta Hurricanes piti pintansa niukalla 3-2-voitolla. Neljäs ottelu päättyi Islandersin voittoon 3-2 jatkoajalla, antaen heille elämänlangan ottelusarjassa.

Ottelun Ennakkosuosikki

Hurricanes on ottelun ennakkosuosikki, mutta kertoimien valossa joukkue tuntuu olevan vahvasti yliarvostettu. Tämä antaa hyvän pelikohteen Islandersin voitolle, jonka kerroin on houkutteleva 4.20.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Ottelun Kulku

Islandersilla on edessään haasteellinen tehtävä, mutta heillä on kaikki mahdollisuudet vielä sinnitellä mukana ottelusarjassa ja kaivaa voitto. Joukkueen on parannettava suoritustaan erityisesti maalinteossa jos he aikovat haastaa Hurricanesin. Hurricanesin täytyy olla varuillaan, sillä Islanders tulee varmasti antamaan kaikkensa selvitäkseen sarjassa ja jatkaakseen taisteluaan ottelusarjassa. Ottelusta odotetaan tiukkaa ja intensiivistä, kun molemmat joukkueet taistelevat paikastaan pudotuspelien seuraavalla kierroksella.

Pelivihje: NY Islanders 4.20

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

207 Lukukerrat