NHL pitkävetovihje: Islandersin on pakko kaivaa voitto kolmannesta ottelusta 26.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

NY Islanders – Carolina Hurricanes

NY Islanders ja Carolina Hurricanes kohtaavat NHL:n ottelusarjan kolmannessa taistossa, kun joukkueet pelaavat Islandersin kotikentällä. Hurricanes onnistui voittamaan kaksi ensimmäistä ottelua kotikentällään, voittaen ensimmäisen ottelun 3-1 ja toisen 5-3. Nyt Islanders saa kuitenkin tilaisuuden pelata kaksi peräkkäistä ottelua kotiyleisönsä edessä, mikä voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi ottelusarjassa.

Islandersin on välttämätöntä saada voittoja näistä kotiotteluista pysyäkseen mukana taistossa. Joukkue on pystynyt haastamaan Hurricanesin ja kotiedun myötä heillä on hyvät mahdollisuudet yltää voittoon asti. Heidän täytyy hyödyntää kotikenttäetuaan ja löytää tapa murtaa Hurricanesin vahva puolustus ja maalivahtipeli.

Vaikka Hurricanes onkin ollut vahva tähän mennessä, Islandersilla on potentiaalia kääntää ottelusarja itselleen kotikentällään. Islandersin voitto kertoimella 3.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen ottelusarjan kolmanteen kohtaamiseen Islandersin kotiluolassa. Näiden kahden joukkueen välillä odotetaan jälleen tiukkaa ja tasaväkistä ottelua, mutta Islandersin odotetaan nousevan voittoon kotiyleisönsä edessä ja kavenatavan ottelusarjan tilanteen 1-2.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Islanders voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

169 Lukukerrat