NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Colorado Avalanche 16.5.2024

Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella ottelusarjan viidennessä kohtaamisessa 16. toukokuuta 2024. Ottelu pelataan Dallasissa, ja Stars johtaa sarjaa voitoin 3-1. Avalanche aloitti sarjan voitokkaasti 4-3 jatkoaikavoitolla, mutta sen jälkeen Stars on dominoinut, voittaen seuraavat ottelut lukemin 5-3, 4-1 ja 5-1.

Dallas Stars

Dallas Stars on ollut vahvassa vireessä viimeisissä kolmessa ottelussa, ja joukkue on näyttänyt, miksi he ovat ottelun ehdoton ennakkosuosikki kotikentällään. Starsin menestyksen avaimena on ollut laaja onnistuminen koko joukkueen tasolla. Jokainen ketju on tuonut panoksensa, mikä tekee Starsista erityisen vaarallisen vastustajan. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokasta ja puolustus tiivistä, mikä on tuonut varmuutta Starsin peliin.

Tähtipelaajat kuten Jason Robertson ja Roope Hintz ovat olleet ratkaisevassa roolissa, mutta myös syvyyspelaajat ovat tuoneet merkittäviä panoksia. Maalivahti Jake Oettinger on ollut erinomainen maalillaan, torjuen kriittisissä hetkissä ja pitäen joukkueensa johdossa. Kotikenttäetu antaa Starsille vielä lisää itseluottamusta ja energiaa ratkaisevaan otteluun.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche kohtaa vaikean haasteen, kun he yrittävät estää Starsia päättämästä ottelusarjaa. Ensimmäisen ottelun jatkoaikavoitto antoi viitteitä joukkueen potentiaalista, mutta sen jälkeen Avalanche on jäänyt Starsin vauhdin jalkoihin. Avs tarvitsee tähtipelaajiensa, kuten Nathan MacKinnonin ja Cale Makarin huippuotteita, jos he haluavat pysyä mukana kilpailussa.

Avalanchen on parannettava sekä hyökkäys- että puolustuspelaamistaan merkittävästi, jotta he voivat venyttää sarjaa. Maalivahti Alexandar Georgievin on myös nostettava tasoaan ja tehtävä isoja torjuntoja, jotta joukkue voisi taistella voitosta.

Kotijoukkue jatkaa matkaansa

Stars on selvä ennakkosuosikki, mutta Avalanche tulee varmasti taistelemaan kynsin ja hampain jatkaakseen kauttaan. Dallasin laaja onnistumiskirjo ja kotikenttäetu tekevät heistä kuitenkin vahvan ehdokkaan ottelusarjan voittajaksi.

Pelivihje: Dallas Stars 2.20

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

83 Lukukerrat