NHL pitkävetovihje: Hurricanesia yliarvostetaan markkinoilla melko tuhdisti 23.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 400,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 400,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Carolina Hurricanes – NY Islanders

NHL:n ottelusarjan toisessa kohtaamisessa Carolina Hurricanes ja New York Islanders ottavat jälleen mittaa toisistaan Carolinan kotikentällä. Hurricanes nappasi voiton ensimmäisestä kohtaamisesta kotonaan lukemin 3-1, vaikka Islanders hallitsi laukauksia 34-26. Ottelun viimeinen maali syntyi tyhjään maaliin, joten käytännössä kyseessä oli yhden maalin ottelu, joka kuvastaa Islandersin kykyä haastaa Hurricanes.

Hurricanes on yliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla, etenkin kun ottelusarja on vasta aluillaan. Islandersin voitto kertoimella 4.00 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen. Joukkue on osoittanut kykynsä haastaa Hurricanes, ja heidän nopeutensa ja taitonsa voivat aiheuttaa ongelmia Hurricanesille myös toisessa kohtaamisessa.

Hurricanesilla on kuitenkin kotiedun tuoma etu, ja he ovat tottuneet menestymään kotikentällään. Heidän täytyy kuitenkin olla valmiina Islandersin hyökkäyksiin ja varmistaa, että he voivat säilyttää johtoasemansa ottelusarjassa. Tämä ottelu lupaa jännitystä ja kiekkoviihdettä, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat toisensa pudotuspelien toisessa ottelussa. Vedonlyöjät voivat napata hyvän kohteen Islandersin voitolle tästä ottelusta, sillä heidän kykynsä haastaa Hurricanes tekee heistä potentiaalisen voittajan tässä kohtaamisessa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla NY Islanders voittoa kertoimella 4.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

196 Lukukerrat