NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Colorado Avalanche 1.5.2024

Keskiviikkona 1. toukokuuta 2024 kohtaavat Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche ottelusarjan viidennessä kamppailussa. Avalanche lähtee otteluun vahvassa johdossa 3-1, kun he tavoittelevat sarjan sulkemista.

Otteluhistoria

Avalanche aloitti ottelusarjan tappiolla, kun he hävisivät avausottelun niukasti 7-6 Jetsille. Tämän jälkeen he ottivat kuitenkin komennon ja voittivat seuraavat kolme ottelua suhteellisen selkein lukemin: 5-2, 6-2 ja 5-1.

Maaliero

Avalanchen maaliero on vakuuttava, sillä he ovat onnistuneet maalinteossa yhteensä 22 kertaa ottelusarjassa, kun taas Jets onnistui maalinteossa vain 12 kertaa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Avalanchen playoff vire

Avalanche on näyttänyt vahvoja merkkejä pudotuspelejä ajatellen, erityisesti hyökkäyspäässä. Joukkueesta löytyy mielettömän vahva hyökkäysarsenaali, joka on ollut Jetsille haastava pysäytettävä. Avalanche haluaa katkaista sarjan jo seuraavassa ottelussa ja jatkaa matkaansa kohti Stanley Cupin voittoa. He lähtevät otteluun pienenä suosikkina ja pyrkivät käyttämään hyväkseen vahvaa hyökkäyspeliään sekä tiivistä puolustuspelaamistaan. Avalanchen voitto on houkutteleva pelikohde otteluun, kun he pyrkivät viemään sarjan vieraskentällä. Jetsin on löydettävä tapa vastata Avalanchen vahvaan hyökkäyspeliin ja parantaa omaa suoritustaan, jos he haluavat jatkaa pudotuspelejä.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

272 Lukukerrat