NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers 6.4.2024

Buffalo Sabres kohtaa Philadelphian Flyersin 6. huhtikuuta 2024, ja odotukset ovat korkealla.

Buffalo Sabres

Kotijoukkue Sabres sijoittuu itäisen konferenssin 12. sijalle 77 pisteen ja tasaisen maalisuhteen, 229 tehtyä maalia ja 229 päästettyä maalia, ansiosta. Viime aikoina Sabres on osoittanut vahvuuttaan voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä on nostanut joukkueen itseluottamusta ja peli-ilmettä.

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers löytyy samaisen konferenssin kahdeksannelta sijalta 83 pisteellä, vaikkakin hieman heikomman maalisuhteen, 222 tehtyä maalia ja 239 päästettyä maalia, kanssa. Flyersilla on kuitenkin ollut vaikeaa viime aikoina, häviten peräti viisi ottelua putkeen. Tämä heijastaa joukkueen haasteita ja antaa Sabresille mahdollisuuden hyödyntää vastustajan epävarmuutta.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue voittaa ottelun

Sabresin voiton avaimet piilevät joukkueen yhtenäisessä pelaamisessa ja vahvassa puolustuspelissä. Joukkueen on hyödynnettävä Flyersin heikkouksia, erityisesti heidän viimeaikaista tappioputkeaan, ja pidettävä paine vastustajan päädyssä. Sabresin maalivahtien on myös oltava valppaina ja varmistettava, ettei Flyers pääse helpolla maalipaikoilla.

Buffalo Sabresilla on edellytykset voittoon ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan, mikäli joukkue jatkaa vahvaa pelaamistaan ja hyödyntää vastustajansa haavoittuvaisuudet. Sabresin tavoitteena on käyttää hyväkseen Flyersin heikkouksia ja varmistaa ottelun hallinta omalla vahvalla peliesityksellään.

Pelivihje: Buffalo Sabres 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

334 Lukukerrat