NHL pitkävetovihje: Keskiviikon änäri-tupla

Tulevan yön NHL-kierros tarjoaa mahdollisuuden vedonlyöjille kerätä jopa 374,00 suuruisen voiton täysin ilman riskiä! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen kahteen NHL-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 374,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla toisen NHL-kohteista moneyline-valinnalla (lopullinen voittaja).

Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens

Philadelphia Flyers kohtaa Montreal Canadiensin NHL:ssä tärkeässä ottelussa. Flyers pitää itäisen konferenssin seitsemättä sijaa, kun taas Canadiens löytyy saman konferenssin 13. sijalta. Ottelun odotetaan olevan tasainen, mutta Flyersilla on etulyöntiasema useista syistä.

Flyersilla on vahva hyökkäys, joka on tehnyt enemmän maaleja kuin Canadiens tällä kaudella. Heidän monipuolinen hyökkäyksensä, jossa on useita maalintekijöitä, voi aiheuttaa ongelmia Canadiensin puolustukselle. Flyersin maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa, mikä antaa heille lisää itseluottamusta ottelussa. Heidän kykynsä pitää vastustajat kurissa ja torjua vaikeat tilanteet antaa joukkueelle vankan puolustuspohjan. Flyersilla on kokemusta ja syvyyttä kokoonpanossaan, mikä on ratkaiseva tekijä tiukoissa peleissä. Heidän pelaajillaan on näyttöä suorituksistaan kriittisillä hetkillä.

Flyersilla on kokonaisvaltainen joukkue, joka pystyy hallitsemaan ottelua eri osa-alueilla. Tämä tekee heistä vahvan ehdokkaan voittamaan ottelun, ja kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille.

Dallas Stars – Minnesota Wild

Dallas Stars kohtaa kotonaan Minnesota Wildin NHL:n ottelussa. Stars pitää läntisen konferenssin neljättä sijaa, kun taas Wild sijoittuu saman konferenssin 13. sijalle. Ottelussa odotetaan kovaa taistelua, mutta Starsilla on useita tekijöitä puolellaan.

Starsilla on vahva puolustus, joka on onnistunut pitämään vastustajat kurissa. Tämä antaa heille etulyöntiaseman, kun he kohtaavat Wildin, joka on kamppaillut maalinteon kanssa. Kotiedun hyödyntäminen on merkittävä tekijä. Starsilla on kokenut ja taitava hyökkäys, joka pystyy hyödyntämään vastustajien puolustuksen heikkouksia. Näiden tekijöiden yhdistelmä tekee Dallas Starsista vahvan ehdokkaan voittamaan ottelun, ja kertoimella 1.87 tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon vedonlyöjille.

Näin voitat 374,00€ ilman riskiä

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Flyresin ja Dalalsin varsinaisen peliajan voittoa yhteiskertoimella 3.74.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

351 Lukukerrat