NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – Philadelphia Flyers 11.11.2023

Anaheim Ducks kohtaa Philadelphia Flyersin jännittävässä ottelussa NHL:ssä 11. marraskuuta 2023.

Anaheim Ducks

Ducks saapuu otteluun läntisen konferenssin seitsemäntenä, kun se on kerännyt 12 ottelusta vakuuttavat 14 pistettä ja maalisuhde on 37 tehtyä ja 34 päästettyä. Joukkue on ollut kunnossa voittaen neljä viimeisestä viidestä ottelustaan, mikä lupailee hyvää tulevaa kamppailua ajatellen.

Philadelphia Flyers

Flyers on itäisen konferenssin 14. sijalla 11 kerätyllä pisteellä 13 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on hieman tiukempi, 38 tehtyä ja 41 päästettyä. Flyersin vire ei ole ollut aivan yhtä vakuuttava, sillä joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Ducksilla on siis tilaisuus hyödyntää Flyersin mahdollista heikkoutta ja lisätä piste-eroa konferenssitasolla.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Anaheim Ducks voittaa tämän ottelun?

Ducks on vakuuttanut viime aikoina vahvalla joukkuepelillään ja tehokkaalla maalinteollaan. Heidän hyökkäyskalustonsa on monipuolinen, ja maalintekovoima jakautuu tasaisesti useiden pelaajien kesken. Puolustus on myös ollut tiivis, mikä antaa maalivahti John Gibsonille vakaan tukijalan. Flyersin heikompi vire antaa Ducksille mahdollisuuden hallita peliä ja hyödyntää vastustajan virheitä. Anaheim Ducksilta voi odottaa voittoa tästä kohtaamisesta, heidän hyödyntäen vahvaa joukkuepeliään, tehokasta maalintekoaan ja Flyersin epävarmuutta. Tämä voitto auttaisi Ducksia jatkamaan vahvaa alkukauttaan ja vahvistamaan asemaansa läntisen konferenssin kärkipäässä.

Pelivihje: Anaheim Ducks 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

245 Lukukerrat