NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Philadelphia Flyers 4.11.2023

Buffalo Sabres kohtaa Philadelphia Flyersin jännittävässä ottelussa 4. marraskuuta 2023 KeyBank Centerissä Buffalossa.

Buffalo Sabres

Sabres on tällä hetkellä itäisen konferenssin 11. sijalla kerättyään 10 ottelusta 10 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 32 tehtyä ja 29 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset ovat olleet lupaavia, sillä Sabres on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme ja nauttii kahden ottelun voittoputkesta tällä hetkellä.

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers kamppailee sijoittuen konferenssissa 14. sijalle, keräten 10 ottelusta vain 9 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 32 tehtyä ja 33 päästettyä maalia. Flyersin viimeaikainen suorituskyky ei ole ollut vakuuttavaa, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Buffalo Sabres voittaa ottelun?

Buffalo Sabresilla on useita tekijöitä puolellaan, jotka auttavat heitä voittamaan tämän ottelun. Sabresin hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat onnistuneet tekemään maaleja tasaisesti. Heidän puolustuksensa ja maalivahtinsa ovat myös osoittaneet vahvuutensa pitäen vastustajat kurissa useissa otteluissa. Sabresin itseluottamus on korkealla voittoputken ansiosta. Joukkueen pelaajat tuntevat olonsa vahvaksi ja voivat hyödyntää Flyersin epävarmuutta. Sabresilla on kotietu, mikä on merkittävä tekijä heidän voittomahdollisuuksiinsa. Kotiyleisön tuki ja tuttu peliympäristö antavat heille ylimääräisen edun.

Buffalo Sabresin vahva hyökkäys, joukkueen itseluottamus ja kotiedun tuoma etu yhdistettynä Flyersin epävarmuuteen tekevät heistä vahvan suosikin tässä ottelussa. Sabres voi hyvin voittaa tämän ottelun ja jatkaa nousuaan itäisessä konferenssissa.

Pelivihje: Buffalo Sabres 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

305 Lukukerrat