NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Detroit Red Wings 24.11.2023

tänään perjantaina jännittävä kohtaaminen odottaa jääkiekkofaneja, kun Boston Bruins isännöi Detroit Red Wingsia. Ottelu alkaa klo 20:00 Suomen aikaa, ja molemmilla joukkueilla on panoksena arvokkaita pisteitä.

Boston Bruins

Boston Bruins on osoittanut vahvuutensa tällä kaudella ja hallitsee itäisen konferenssin kärkipaikkaa. Joukkue on kerännyt 18 ottelusta vaikuttavat 31 pistettä, ja maalisuhde 63-38 kertoo heidän vahvasta hyökkäys- ja puolustuspelistään. Bruins on myös viime aikoina pitänyt voittojen polkua, voittaen kolme edellisestä viidestä ottelustaan. Joukkueen pelaajat ovat löytäneet yhteisen sävelen, mikä tekee heistä vaikean vastustajan.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings taistelee myös kovasti itäisen konferenssin kahdeksannelta sijalta. He ovat keränneet 21 pistettä 18 ottelusta, ja maalisuhde 65-57 osoittaa, että he kykenevät myös maalinteon tehokkuuteen. Kuitenkin Red Wingsin viimeaikainen suorituskyky ei ole ollut aivan tasaisen vahvaa, sillä he ovat voittaneet vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi uskomme että Boston Bruins nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa?

Bruinsilla on vahva kokoonpano, joka yhdistää taitoa hyökkäyksessä ja luotettavuutta puolustuksessa. Heidän maalivahtinsa on ollut erinomaisessa vireessä, ja joukkueen yhteispeli on ollut vakuuttavaa. Bruinsin vire viime otteluissa antaa heille selkeän itseluottamuksen etulyöntiaseman.

Detroit Red Wings tulee varmasti olemaan haastava vastustaja, mutta odotamme Boston Bruinsin hallitsevan peliä ja käyttävän hyväkseen kotiedun tuomaa etua. Pelaajien yhtenäisyys ja vahva taktinen suoritus tekevät Bruinsista suosikin tässä kohtaamisessa. Pidä silmällä erityisesti Bruinsin tehokasta maalintekoa ja vahvaa puolustusta, kun he pyrkivät vahvistamaan asemiaan itäisen konferenssin kärjessä.

Pelivihje: Boston Bruins 1.85

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

320 Lukukerrat