Liiga pitkävetovihje: Tappara – SaiPa 20.10.2023

Tänä iltana Liiga-jääkiekossa Tampereella kohtaa kaksi joukkuetta, joiden nykytilanteessa on valtava ero. Tappara pitää tiukasti kiinni sarjataulukon kärkipaikastaan, kun taas SaiPa kamppailee pohjasijoista. Tämä ottelu näyttää olevan epätasainen taistelu, jossa Tapparalla on selvä etu tilastojen ja joukkueiden viimeaikaisten suoritusten perusteella.

Tappara on ylivoimainen joukkue

Tappara on vakuuttanut koko alkukauden ajan ja pitää hallussaan sarjataulukon ykkössijaa. He ovat keränneet 12 ottelusta vaikuttavat 30 pistettä, mikä osoittaa joukkueen vahvan pelivireen. Maalisuhde 45 tehtyä maalia ja 26 päästettyä maalia kertoo Tapparan vakuuttavasta puolustuspelistä ja tehokkaasta hyökkäysvoimasta. Joukkue on voittanut peräti kuusi edellistä Liiga-otteluaan, mikä osoittaa heidän vahvaa itseluottamustaan ja pelaamisen tasaisuutta.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

SaiPa ei saa moottoria käyntiin

SaiPa taas on kohdannut alkukaudella monia vaikeuksia. Joukkue on sarjataulukon viimeisellä sijalla, ja he ovat keränneet vain kahdeksan pistettä 11 ottelusta. Maalisuhde 27 tehtyä maalia ja 42 päästettyä maalia kuvastaa joukkueen haasteita molemmissa päissä kenttää. He ovat voittaneet vain yhden viimeisestä kahdeksasta ottelustaan, mikä kertoo heidän vaikeuksiaan löytää voittavaa reseptiä.

Kotijoukkue dominoi ottelua

Tapparan vahvuudet ovat selkeät: vankka puolustus ja tehokas hyökkäys. Joukkue on monipuolinen ja kykenee pelaamaan voittavaa jääkiekkoa erilaisissa tilanteissa. Heidän peliinsä on vaikea löytää heikkouksia tällä hetkellä.

Odotamme, että Tappara jatkaa voittojen tiellä tässä ottelussa. Heidän vahva pelaamisensa ja SaiPan haasteet antavat heille selkeän edun. SaiPa tarvitsee merkittäviä parannuksia sekä hyökkäys- että puolustuspelissään, jotta heillä olisi mahdollisuus haastaa sarjakärki. Tappara tulee voittamaan tämän ottelun.

Pelivihje: Tappara 1.50

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

455 Lukukerrat