NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – St. Louis Blues 12.3.2024

Boston Bruins kohtaa St. Louis Bluesin jännittävässä ottelussa 12. maaliskuuta 2024.

Boston Bruins

Kotijoukkue Bruins on vakuuttanut itäisen konferenssin 2. sijan itselleen, kerättyään 66 ottelusta komeat 91 pistettä. Heidän maalisuhde, 222 tehtyä maalia ja 179 päästettyä maalia, kuvastaa vahvaa hyökkäystä ja samalla tarkkaa puolustusta. Viimeaikaiset suoritukset antavat hyvää perspektiiviä Bruinsin vireestä. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen sitkeyttä ja taituruutta kentällä. Tämä antaa heille tarvittavaa itseluottamusta tärkeään kamppailuun.

St. Louis Blues

Vierasjoukkue Blues puolestaan on läntisen konferenssin 12. sijalla 67 pisteen turvin. Heidän maalisuhteensa on 179 tehtyä maalia ja 199 päästettyä maalia, mikä kertoo tasaisemmasta suorittamisesta kentällä. Blues on kuitenkin kokenut kolme peräkkäistä tappiota, mikä voi vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kotijoukkue on vahvempi

Ottelun kulmakivi on Bruinsin vahva hyökkäys, joka on kyennyt luomaan runsaasti maalipaikkoja kauden aikana. Bruinsin pelaajien yhteispeli ja maalintekotaito tulevat todennäköisesti haastamaan Bluesin puolustuksen. Bruinsin vahva kotietu ja tuki faneilta voivat toimia lisämotivaationa joukkueelle.

Odotamme jännittävää kamppailua, mutta Bruinsilla on mahdollisuus ottaa voitto kotikentällään vahvan hyökkäyspelin ja viimeaikaisten voittojen myötä. Bruinsin pelaajat ovat pelanneet yhteen hitsautuneena joukkueena, ja tämä yhteispeli voi olla ratkaiseva tekijä voiton kannalta.

Pelivihje: Boston Bruins 1.80

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

234 Lukukerrat