NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Anaheim Ducks 19.2.2024 primetime

Buffalo Sabres kohtaa Anaheim Ducksin 19.2.2024 NHL-ottelussa, ja molemmilla joukkueilla on edessään tärkeä kohtaaminen sijoituksiensa vuoksi konferensseissa. Sabres on itäisen konferenssin 13. sijalla, kun taas Ducks pitää hallussaan läntisen konferenssin 14. sijaa.

Buffalo Sabres

Sabres on pelannut 54 ottelua ja kerännyt niistä 52 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 158 tehtyä maalia ja 166 päästettyä maalia. Viimeisissä viidessä ottelussa Sabres on voittanut kaksi, mikä kertoo vaihtelevista suorituksista. Kotijoukkueella on kuitenkin potentiaalia parempaan ja näyttöjä siitä, että he kykenevät voittamaan otteluita.

Anaheim Ducks

Ducksilla on vastaavasti pelattuna 54 ottelua, ja joukkue on kerännyt 40 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 139 tehtyä maalia ja 190 päästettyä maalia. Ducks on myös voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, joten heidänkin pelivireessään on vaihtelua.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Sabres voittaa?

Sabresilla on kotietu, ja he ovat kyenneet tekemään maaleja hyökkäyspäässä. Joukkueessa on potentiaalia parantaa puolustuspeliään ja hyödyntää Ducksin haavoittuvuuksia. Sabresin pelaajilla on myös mahdollisuus näyttää taitonsa ja taistelutahtonsa kotiyleisön edessä. Mikäli he pystyvät hallitsemaan kiekkoa, parantamaan erikoistilannepelaamistaan ja hyödyntämään vastustajan virheitä, voitto on täysin saavutettavissa.

Pelivihje: Buffalo Sabres 1.90

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

226 Lukukerrat