NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Vancouver Canucks 9.2.2024

Tulevana yönä kohtaavat itäisen konferenssin kärkijoukkue Boston Bruins ja läntisen konferenssin ykkönen Vancouver Canucks mielenkiintoisessa NHL-ottelussa.

Boston Bruins

Bruins on vakuuttanut tähän mennessä, pitäen 1. sijaa itäisessä konferenssissa 50 ottelun jälkeen 71 pisteen voimin. Joukkueen maalisuhde on 174 tehtyä ja 132 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelusta Bruins on napannut kolme voittoa, osoittaen vahvaa suorituskykyä.

Vancouver Canucks

Canucks on ollut läntisen konferenssin ylivoimainen ykkönen, keräten samoin 50 ottelusta huimat 73 pistettä. Joukkueen maalisuhde komeilee 189 tehdyn ja 129 päästetyn maalin myötä. Viidestä viimeisestä ottelusta Canucks on voittanut peräti neljä, mikä kertoo joukkueen kovasta vireestä.

Odotettavissa on tasainen kamppailu kahden huippujoukkueen välillä, jotka molemmat tavoittelevat menestystä runkosarjassa ja valmistautuvat tuleviin playoffeihin. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet vahvuutensa hyökkäyksessä ja puolustuksessa, mikä tekee tästä ottelusta erityisen mielenkiintoisen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten uskomme että Canucks vie voiton?

Joukkue on viime aikoina esittänyt erinomaista peliä ja onnistunut voittamaan neljä viimeisintä otteluaan. Canucksin hyökkäys on vaarallinen ja tehokas, ja heidän tiivis puolustuksensa antaa vastustajille vähän tilaa. Canucksin maalivahti on ollut loistavassa vireessä, mikä on avainasemassa tiukoissa kamppailuissa. Odotamme tasavertaista kamppailua, mutta annamme pienen etulyöntiaseman Vancouver Canucksille heidän viimeaikaisten vahvojen esitystensä perusteella. Canucks voittaa ottelun tiukan puolustuksen, tehokkaan hyökkäyksen ja maalivahdin loistavan pelivireen ansiosta.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

284 Lukukerrat