NHL pitkävetovihje: Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche 9.2.2024

Tulevana yönä kahden vahvan joukkueen, Carolina Hurricanesin ja Colorado Avalanchen, välillä nähdään mielenkiintoinen ottelu.

Carolina Hurricanes

Kotijoukkue Hurricanes on vakuuttanut tällä kaudella, sijoittuen itäisen konferenssin neljännelle sijalle 49 ottelun jälkeen 61 pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde on 165 tehtyä ja 147 päästettyä maalia. Hurricanes on viidestä edellisestä ottelustaan napannut kolme voittoa, mikä osoittaa joukkueen vahvaa suorituskykyä.

Colorado Avalanche

Avalanche pitää hallussaan läntisen konferenssin toista sijaa, keräten 51 ottelusta yhteensä 68 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 194 tehtyä ja 160 päästettyä maalia. Avalanche on myös voittanut kolme viimeisintä otteluaan, näyttäen kykynsä hallita kenttätapahtumia ja tehdä tarvittavat maalit voittojen varmistamiseksi.

Odotettavissa on tasainen kohtaaminen kahden kovassa iskussa olevan joukkueen kesken. Hurricanesin hyökkäys on tehokas, ja joukkue on näyttänyt kykynsä kääntää otteluita voitokseen. Avalanche puolestaan on tunnettu vahvasta pelaamisestaan molemmissa päissä kenttää, ja heidän hyökkäyksensä on vaarallinen vastustajille.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Avalanche vie voiton?

Joukkue on onnistunut ylläpitämään vahvaa suoritustasoaan viime aikoina, erityisesti voittojen saralla. Avalanche hallitsee tehokkaasti kenttätapahtumia, ja heidän hyökkäyskalustonsa pystyy haastamaan vastustajien puolustuksen. Joukkueen maalivahti on ollut luotettava, mikä antaa heille turvaa tiukoissa tilanteissa.

Odotamme tiukkaa ja intensiivistä ottelua, mutta antaisimme pienen etulyöntiaseman Colorado Avalanchelle heidän vahvan joukkuepelin ja tärkeiden voittojen perusteella. Avalanche voittaa ottelunsa hyvän pelitapansa, tehokkaan hyökkäyksensä ja luotettavan puolustuspelaamisen ansiosta.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.70

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

146 Lukukerrat