Liiga pitkävetovihje: Kärpät – Jukurit 19.10.2023

Kärpät ja Jukurit kohtaavat mielenkiintoisessa Liiga-jääkiekko-ottelussa 19. lokakuuta 2023. Otteluun lähdettäessä Kärpät on sarjataulukossa 9. sijalla, ja he ovat keränneet 11 ottelusta 18 pistettä. Kärppien maalisuhde on neutraali, 30 tehtyä maalia ja 31 päästettyä maalia. Jukurit sijoittuu sarjataulukossa 11. sijalle 16 kerätyllä pisteellä ja 31 tehdyn maalin sekä 26 päästetyn maalin maalisuhteella.

Kärpät parantavat tasaisesti

Kärpät on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, voittaen viidestä edellisestä ottelustaan peräti kolme. Joukkueen itseluottamus on kohdillaan, ja pelaajat ovat näyttäneet, että heillä on potentiaalia voittaa pelejä. Kärpät on myös monipuolinen joukkue, joka tunnetaan hyvästä puolustuspelistään ja kyvystään hyödyntää vastustajien virheet.

Jukurit laskusuhdanteessa

Jukurit on ollut vaikeuksissa viime aikoina, sillä joukkue on kokenut neljä peräkkäistä tappiota. Tämä vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen ja pelaajien motivaatioon. Heidän maalivahtinsa ja puolustuksensa ovat joutuneet vaikeuksiin, mikä on johtanut enemmän maaleihin omassa päässä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Tiivis kotijoukkue suosikkina

Kärppien voiton avain saattaa olla heidän vahva puolustuspeli ja kyky hyödyntää Jukurien virheitä. Kärpät on myös perinteisesti ollut vahva kotonaan, ja kotiyleisön tuki on heille merkittävä etu. Heidän hyökkääjät ovat löytäneet tehopisteille jälleen viime aikoina, ja heillä on mahdollisuus haastaa Jukurien puolustus.

Kärpät vaikuttaa selvältä suosikilta, sillä heillä on parempi vire tällä hetkellä. Jukurit tarvitsee parannusta puolustuspelissään ja hyökkäyksessään, jos he aikovat haastaa Kärpät. Kärpät voi voittaa tämän ottelun vahvan puolustuspelinsä ja tehokkaiden hyökkääjiensä avulla.

Pelivihje: Kärpät 2.20

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

412 Lukukerrat